Yoga Event och Saunachill

I samarbete med Yogobe, Nordic Superfood By Linda Myrberg och Radisson Blu Riverside Hotell

I förmiddags var jag tillsammans med ett gäng andra influencers/inspiratörer på ett yoga event som hölls av Yogobe och Linda Myrberg (Nordic Superfood). Vi höll till på härliga Radisson Blu Riverside Hotell på Lindholmen, vilken härlig spa-avdelning de har längst upp i byggnaden, med utsikt mot staden!

Morgonen började med att Linda bjöd på en härlig smoothie innehållande lingonextrakt , mandelmjölk och banan. Sen var det dags för Yoga med Elaine De Souza. Ibland älskar jag yoga och ibland hatar jag det (för att det går så långsamt, haha). Idag var det såååå härligt!! Extra skönt att få börja dagen med och att få göra det i SPA-miljö var helt nytt. Efter passet bjöds det på frukt, kaffe och rawfood-bollar, mums.

Sen var det dags för en typ av bastu-ritual med Linda som kallas Saunachill och det var bland det härligaste jag gjort. Man satt i en vanlig bastu, istället för att de skulle hällas på vanligt vatten så hälldes det på vatten utspätt med olika oljor som luktade så gott och fräscht. Alltså det kom ångor innehållande massa goda dofter som var bra för olika saker. Det är en typ av detox, utrensning och verkar effektiv mot bland annat åldrande, immunförsvar och mental hälsa. Man liksom andas in det samtidigt som det verkar mot huden, så det kändes verkligen som det gjorde stor nytta. Vi gjorde även några enkla andningsövningar, fick ansiktsmasker, duschade kallt emellanåt och till och med lite is på kropp och ansikte. Allt kände så klockrent för kroppens alla funktioner och efteråt kände jag mig hel på något märkligt sätt.

Det är bättre att ni läser lite mer HÄR, istället för att jag försöker förklara vad Saunachill är.
Vi avslutade förmiddagen med dusch och lunch, mycket trevligt och avkopplande. Tack för en härlig förmiddag. Nu blir det jobb, och lite övertid eftersom jag missade förmiddagen. TACK!

Här vill jag gärna spendera en helg eller två, med deras brunch och sen bada och på sommaren kunna gå ut och sola på takterrassen, wow!

Duktiga Linda Myrberg och Emma Green (som ni kanske känner igen från friidrott, höjdhopp närmare bestämt) som också var med på eventet!

Här har vi nästan hela gänget, trevligt att få möjligheten att träffa massa nya inspirerande människor.

Superskönt att få lite frisk luft mellan bastu och duschning // En helt naturlig ansiktsmask som man kunde äta, haha

Avslutade med en god lunch på hotellets restaurang.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin ,
Åh, ser så trevligt ut. Kramar!
nouw.com/ellendelin
Carolinejohansson_
Carolinejohansson_,
Wooow så härligt! 😊
nouw.com/carolinejohansson_