WOW & those goodiebags

Wow, inte way out west, utan wooooow vilken dag vi haft. Eller några timmar i alla fall. Vi trodde nog ändå att det skulle ta oss liiiite längre tid att dela ut alla dessa goodiebags. Men shit vad det gick åt. Folk korsade gatan, stannade bilar och tog påsarna i farten när det cyklade. Vilken succé! Man blir så himla glad och stolt över att vi fixat ihop allt innehåll gratis. Sponsrade produkter!! Jag och Elin fick hjälp av hennes bror som hjälpte oss fixa en cykel där vi kunde lägga massa påsar. Fick fylla på ett antal gånger och åka till kontoret och fylla bilen två gånger. Men satan va kul att se hur glada folk blev av innehållet. Vi sparade knappt 200 påsar till imorgon och delade därför ut ca 300 st idag. Sammanlagt tog nog själva utdelningen typ 10-15 minuter, helt sjukt. SÅ NÖJDA!

Parkerade bilen i Linné och ställde oss vid Linnégatan och Linneplatsen. Vi hann liksom inte förflytta oss så långt innan det var i full gång och sen var de slut.

Utdelning i full gång och några som kikar in innehållet för att sedan skicka hit deras kompisar som också ville ha. UNDERBART!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer