Weekly update

Hej, hoppas ni mår bra!

Redan juni och snart helg igen. Känns som det enda jag gör annars är jobb och träning. Städar också typ hela tiden haha. Vill ha mer ordning än någonsin just nu och det tar nästan lite kål på mig. Läste imorse om en tjej som tappar talförmågan, eller inte helt, men känner att hon inte kan formulera sig alls lika bra som tidigare. Det är typ jag??? Detta var tydligen tecken på utbrändhet och depression. Det är inte jag....

Jobbat hemifrån lite och lite på kontor, kör två dagar hemma och tre dagar kontor numera. Vilket funkar superbra! Har förutom jobb även hunnit göra naglar, en uppfräschning hos frisören och även fransar och bryn. Redo för sommaren. Att få lite lite solbränna på hyn gör också sitt, vilket skillnad.

Imorgon är det fredag och sen har jag en underbar helg framför mig. Lördagen ser jag fram emot väldigt mycket! Mer om det senare.

Mycket att göra på jobbet det senaste vilket är sååååå roligt! Här är vår senaste nyhet/färg "chestnut" i linnesängkläder. Så otroligt fin. Bilden till höger är en sneak peek på fotograferingen vi haft senaste månader, nya bilder till webben som kommer göra dunder.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

psykiskohalsablogg