Weekly plans

Galet vilken go energi jag har i början av "säsongen", fylld med energi efter sommarens alla äventyr. Trodde det skulle kännas så mycket tyngre att komma tillbaka, men icke. Den smällen kommer garanterat i oktober/november. Man har ju varit med förr så att säga.
Som tur är så har jag ett utmanade lopp, en födelsedag och en Stockholmshelg inplanerad kommande veckor/månader. KUL. Alltid skall man ha något att se fram emot. It keeps me motivated, alltid.

TORSDAG
Jobb fram till 17:30, springer iväg till en klinik på lunchen för att kolla mina hälar. Misstänker någon form av hälsporre i troligtvis båda. Kanon :) Efter jobbet blir det träning, planen är löpning, men vi får se vad han säger efter besöket. Vill ju kunna springa om 6 veckor samtidigt som jag vill kunna träna inför det till max, samtidigt som varje löpsteg känns. Men jag har klarat ett Mara innan utan att löptränat speciellt mycket. Även om jag vill göra det annorlunda i år. Vi får se, jag känner mig hoppfull.

FREDAG
HOPPAS på att kunna klämma in ett morgonpass här på gymmet, men jag vet hur osugen jag är på att träna på morgonen. Sen blir de jobb mellan 8:30-17:00. Åker ganska direkt till Kullavik för att fira Moa som fyller 25 år!! Middag och vin med några av hennes vänner. Trevligt ju!

LÖRDAG

Morgonträning, fransar och bryn vid 10:30 och sen brunch/lunch med Linn och Klara. Det är så länge sedan vi alla tre sågs och det ska bli så mysig att catcha up lite. De är kompisar från San Diego, som definitivt är en stor del av varför mina månader där blev klockrena. Efter lunchen skall jag fixa lite i lägenheten, läsa min bok och bara andas. Harmoni skall infinnas haha.

SÖNDAG
NO PLANS AND THAT'S FREAKING AMAZING

Soffan är från Hemdesingers, Bord och stolar från Trendrum

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer