Weekly Plans - July

Måndag // Morgonträning, jobba 10-18 och sedan hem och fixa några små saker. Betala fakturor, tvätta osv. Sånna roliga grejer ni vet. Ska även kolla på VM, såklart. Vill somna tidigare än föregående vardagar. Lägger mig senare numera för att jag kan gå upp senare, me no gusta. Vill ju hellre gå upp i tid och ta det lugnt eller kanske träna lite.
Tisdag // LEDIG!! Ska nog träna på morgonen (kanske bodyattack) och sen köpa med någon frukost och kanske åka till havet en sväng på förmiddagen. Men bara kanske, en lugn förmiddag hemma på balkongen är inte så dåligt det heller. Men runt kl 13 åker vi in till stan och till Ullevi för att se Sveriges match kl 16. Är så löjligt taggad!!! Vi blir ett gött gäng som ska dit. Så kul. Det blir nog något gott att äta efter matchen. Vilken dag. Hoppas på vinst bara.
Onsdag // Morgonträning och sen jobb mellan 10.30-18.00.
Torsdag // Jobba mellan 10.30-18 och sen fotboll med tjejerna och säkert ett kvällsdopp efter träningen.
Fredag // Jobba mellan 11-18 och sen får vi se vad kvällen erbjuder. Tacos hade inte suttit fel.
Lördag // HIIT på morgonen och sen bada och sola om vädret tillåter. Är Sverige vidare så spelar de kvartsfinal kl 16 (!?!?!)
Söndag // Sola och bada om vädret är bra. Kanske åka ut med båten en sväng?

Utöver detta ska jag kika närmare på en eventuell resa, måla mina naglar, kolla upp om jag kan få sjukgymnasttid med mitt dumma knä, fota några grejer som jag vill sälja (håll utkik på min Instagram), fota samarbete och en massa andra grejer såklart. Ser fram emot en härlig sommarvecka!!

Kjol // Neo Noir - T-shirt // Calvin Klein - Väska // Zara

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

mooaandreasson
mooaandreasson,
Älskar väskan!
nouw.com/mooaandreasson