Week Twenty2

Måndag
Jobba på kontoret och sen ska jag iväg och göra ett utbildningsprov på IHM Business School för eventuella studier till hösten, väldigt oklart här, vi får se hehe. Avslutar dagen med träning på hemmaplan - crosstrainer, intervaller och lite lätt styrka tror jag det får bli.
Tisdag
Jobba 8-17 och sen träna!! Hade varit kul att faktiskt för en gångs skull laga en middag. Bara något enkelt. Men äter så sällan "riktig" mat till middag. Ska fundera ut något gott.
Onsdag
Jobb, jobb och jobb. Efteråt ska jag in till stan och träffa Elin och gå på ett event/utförsäljning. KUL!
Torsdag
Jobba och sen blir det nog en AW med tjejerna, dock utan alkohol för mig. Laddar upp inför helgens lopp. Whaa är så taggad och förväntansfull. Ska nog ta en lugn jogg-runda, kanske på morgonen. Behöver även packa inför helgen.
Fredag
Morgonpromenad, jobba fram till 15 och sen flyga med mamma upp till Stockholm. Äta någon god och bra middag, fylla på med energi, dricka mycket vatten och ladda järnet.
Lördag
STOCKHOLM MARATHON !!! En rejälfrukost, startar kl 12 och planerar att springa i sisådär 4 timmar. Så lär vara i mål runt 16 någon gång. Kväll blir den lugnaste någonsin. Får se hur jag mår!!
Söndag
En heldag i huvudstaden innan jag och mamma flyger hemåt igen. Det blir nog lite strosande på stan, lite god mat osv. Hoppas på att inte vara allt för död.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer