VM-feber på Ullevi

Min lördag var fantastisk. Trots att man var lite bakis från midsommar, framför allt trött och seg. Jag och Johanna ville ta vara på det härliga vädret så vi åkte till havet och la oss en stund. Köpte med oss varsin glass. Jag är ingen "glassmänniska" egentligen, men det är ta mig fasen det godaste som finns på sommaren. Så det blev en Magnum Classic, som jag alltid tar när jag väl köper glass. Vattentemperaturen visade 17 grader och därmed blev det inget bad. Fasen vad skönt och uppfriskande det hade varit om det var några grader varmare. Helt galet att det var 23 grader i vattnet för bara några veckor sedan. Det var verkligen såååååå skönt då. Men, kanske att juli och augusti kan bjuda till på lite värme.
Åkte sedan hem, duschade, åt Caja och bloggade om midsommar. Sen drog jag på mig Sverige-tröjan och satte på VM-musik och cyklade till stationen. Vi åkte in till stan och Ullevi där matchen visades på storbildskärm. Bästa beslutet på länge. Det var sån jäkla go stämning. Närmare än "live-känsla" kommer man inte. Jag tycker det är så underbart att se att så många människor engagerar sig, går ihop och stöttar sitt land, det är häftigt om något.
Hela staden var full med gula tröjor. På Ullevi var vi över 15 000 som satt på nålar enda in i det sista. 93 minuter av underhållning, applåder och allt som hör fotbollen till, men sen gick luften ur en på en sekund. Som om hela matchen innan dess var helt i onödan, fyfasen vad man hatälskar det här med sport. Så fruktansvärt tung förlust. Att släppa in ett mål i 94 minuten är det värsta som finns. Menmen, det är sånt som händer. Det blir ännu mer spänning på onsdag ;) Kolla min story på Instagram för att se hur mäktig stämning det var!! Vilken lördag va, wow.

Shorts från Zara och T-shirt från Gina Tricot.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer