Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

vinprovning och återhämtning

I fredags efter jobbet blev det en spontan-AW med två favoriter, fan va bra vänner jag har. Helt otroligt.
Vi tog ett glas på Champagnebaren. Och nyper mig återigen i armen att sånna ställen ligger precis nedanför där jag bor.

Lördagmorgon innebär numera nästan alltid Barry's. Så även denna gång, pulsen var uppe i 192 och kroppen var lagom go efteråt. Satan vad bra träning det är.

Tog det lugnt där hemma och fixade lite innan jag gjorde mig iordning för vinprovning. Förra gången tog vi med varsin flaska från Frankrike. Denna gången blev det Italien. Italiens röda viner är otroliga.

Skor från Veja, Byxor och väska från Gina Tricot och kavaj från Arket.

Åt lite italienskt pasta och chark till vinerna såklart, och 6 flaskor senare + lite bubbel (mängden??) så var vi redo för stan, det blev några timmar på Köket där vi dansade till klubbmusik, haha man har ju ändå saknat det. Stöket, trängseln och vimlet. Var hemma strax innan 03.

Köket var helt ok, ingen favorit och väldigt litet. Lite för litet om du frågar mig och dessutom ganska ungt folk. Eller så är det jag som är gammal :)

Var absolut bakis i söndags och lite nere överlag så mamma kom in till stan så hängde vi hela dagen. Så behövligt!! Vad hade man gjort utan sina föräldrar?? Blev en bra dag med lite sol, fika på stan och en kort promenad.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar