Vilken pang-tisdag

Startade dagen med plugg, marknadsföringslagen. Rätt intressant faktiskt, det rör ju mitt jobb en del med sociala medier och samarbeten. Har därför koll på en hel del sedan innan, men absolut inte allt. Så blev en morgon med mysfrukost och plugg.

Åkte sedan en sväng till gymmet, himla gött att träna mitt på dagen. Det är inte så mycket folk, man är igång och på tå haha. Plus att man inte har någon stress eller tycker att klockan blir för mycket. PERFEKT.

Jag körde 2 min-intervaller på löpbandet. Och vilade 1 min emellan varje intervall. Körde totalt 7 st och det blev drygt 20 min högintensivt. Värmde upp i 10 min innan också, viktigt!! Så totalt 30 min på bandet. Sprang på hastighet 15 km/h och kroppen känns löjligt lätt och stark just nu. Njuter. Bilden till höger visar hur svettig man blir av intervaller :)

Dagens lunch blev kesoplättar med vaniljkvarg, kokos och blåbär. Det är verkligen riktigt gott!!! Hade dock inte fiberhusk hemma (som håller ihop hela smeten). Så under dessa två som syns på bilden är det en riktig röra, haha! Lika gott såklart, men inte så fint för ögat kanske.... Ni har receptet HÄR

Runt 18 var det premiär/invigning av BonBon Terrace i stan. Var där med Julia och Jenny och tog ett drink i solen. Sommarkänslan!!! Himla trevlig kväll. Var hemma innan 21, så lagom <3

Fick en ingefäradrink, såååå fräsch! Hade på mig mina svarta Eytys, beige kostymbyxor och en rosa jeansjacka.

Mitt hår är just nu i en mellanlängd, där det varken känns långt eller kort. Tror det blir till att spara och ha "långt" under sommaren. Kanske göra det något ljusare också. Men annars har jag haft bra hårddagar det senaste. Även hyn är på god väg igen efter 2-3 veckor av obalans. SÅ SKÖNT.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer