Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Vilken helg!!!

Vaknade upp i lördags runt 8, pigg efter fredagens festligheter som jag skrev i tidigare inlägg. Sjukt nog inte trött eller bakis. Gjorde kaffe och låg kvar i sängen en bra stund framför nyhetsmorgon. En av mina favoritstunder på veckan, helt klart.

Gick sedan till gymmet och körde ett gött pass!! Så lite folk en solig lördag, underbart. Blev några ben övningar och rygg. En effektiv timme!!

På eftermiddagen plockade mamma upp mig så åkte vi till Plantagen och Bauhaus för att köpa lite grejer till min balkong. Ville få upp växter där, så blev en balkonglåda med rosa blommor och en spaljé med klätterväxten Klematis som skall klättra sig upp och också bli stora rosa blommor (om jag lyckas). Så en rosa balkong får det bli! Ett par nya dynor och ett bord skall också till. Visar er bilder när det är klart. På kvällen gick vi ner till Fontana Di Trevi som ligger precis nedanför där jag bor och åt varsin pasta. Så mysigt!

Söndagen bjöd på ett Barry's pass, en sen frukost och sedan en massa fix där hemma. Storstädning, upp med tavlor, ny lampa, tvättning osv. Riktigt mycket ordning och reda nu och det känns så harmoniskt i hela kroppen. Mår så bra av det!

På kvällen kom Linda och Irma hem till mig och vi åt sushi och hängde i några timmar. Underbar helg!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar