Vego Wraps

Idag har jag tagit det rätt lugnt, vaknade upp ganska tidigt imorse och hade sån go känsla i kroppen från gårdagens lopp. Hade en lugn och kravlös förmiddag framför nyhetsmorgon. Sen blev det en löprunda på 5 km för att bara springa igenom kroppen lite, benen, kroppen och knät känns så bra. Skönt!!
Sprang förbi mamma och pappa och pratade med dem en stund innan jag gick hemåt igen för att möta upp Linda och Irma för en fika. Snart splittras vi igen och då är sommaren på riktigt över, när alla återgår till sitt....
Eftersom vi alla är på hyfsat olika håll snart så hade vi bokat in en middag allihopa (recept längre ner). Så vid 18 kom resten hem till mig och vi lagade supergoda vegetariska wraps. Kommer såååå göra dessa igen. Så himla gott och enkelt!
Så himla mysig kväll <3 Vi avslutade med kaffe, popcorn och tjejsnack i soffan. Perfekt. Har haft en toppenvecka och en härlig helg också.

Ugnsrostade kikärtor med kanel och ugnsrostad sötpotatis, rostade pumpafrön, torkade tranbär, paprika, sallad, fetaost, quacamole och in med allt i en wrap. Violá !!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

elllensvensson
elllensvensson,