VECKANS SCHEMA

Tisdag // En jobbdag på Boråskontoret tillsammans med kollegorna från Göteborg. En hejdå-fika med hela gänget. På eftermiddagen hoppas jag hinna till stan och gå på Nouws event. Ett lanseringsevent för ett nytt verktyg om jag inte minns fel. Det blir nog trevligt! Får se när jag kommer hem och om jag känner för någon form av träning. Kanske ett HIIT-pass hemma. Är orimligt trött...
Onsdag // Sista hela och riktiga jobbdagen på kontoret, avsluta allting och packa ihop mina grejer. Träna på eftermiddagen! Eventuellt träffa Elin.
Torsdag // Jobbar lite halvt på distans. Därmed blir det sovmorgon och kanske ett morgonpass? Beroende på vädret så håller jag till utomhus, kanske vid havet eller något annat härligt. Är det dåligt väder så kommer jag bara vara hemma och säkert slänga in en städning/rensning där hemma. Hoppas på fint väder :P På kvällen startar fotbolls-VM!!!
Fredag // Inga planer!! Rätt sugen på tacosmys. Absolut sista dagen med jobb om det finns något jobb kvar, tror överlämning och allt kommer vara klart redan på onsdag. Men är ändå tillgänglig om det behövs. Kolla VM såklart.
Lördag // Morgonträning och sen ta vara på en ledig lördag. På kvällen blir det grillfest, men det blir nog en ganska lugn och mysig sådan. Hoppas på sooool!! Kanske lite VM.
Söndag // Träna, slappa och må bra. Kolla VM?

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer