Veckans schema

MÅNDAG

Klockan ringer 06:30 som varje vardag. Knappt en timme senare åker jag mot jobbet. Jobbar fram till 17:00 och åker sedan hemåt Kungsbacka igen. Det blir förmodligen ett löppass. Det var länge sedan och med frisk luft och mörker så gillar jag det verkligen.

TISDAG

Samma visa, jobb mellan 8:30-17:00. Efter jobbet blir det en sväng till Twist & Tango och deras sample sale. Sedan hem för ett HIIT-pass, om jag hinner. Lite stressigt ibland att hinna hem till gruppträningspassen.

ONSDAG

Jobbar fram till klockan 17 och stannar kvar i stan en sväng. Tar en vilodag från träningen och passar på att laga lite matlådor för kommande två arbetsdagar och ev. någon enklare städning. Så skönt att slippa göra det på lediga helger.

TORSDAG

Upp vid 06:30 och hemma vi 20:30. Jobb, följt av träning - kondition och 75 minuter yoga. Somnar så gott efteråt och med tanken på att det är fredag dagen efter blir känslan bara ännu bättre.

FREDAG

Jobb som vanligt och inga större planer för kvällen. Får helt enkelt se vad fredagkvällen har att bjuda på. Gissar på träning följt av mys i soffan med filt och tända ljus.

LÖRDAG

Förmodligen morgonträning vid 9 följt av padel vid lunchtid med några vänner. Lugn eftermiddag utan planer. BRA.

SÖNDAG

Yoga på förmiddagen, följt av lägenhetsvisning i Göteborg och sedan padel med familjen i två timmar. KUUUUUUL.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Amandamalmflod
Amandamalmflod,

Kul att läsa om din vecka 😊

nouw.com/amandamalmflod
?
,

Hej. Hur kommer det sig att du fortsätter med gruppträning/gym trots pandemin? Man skall ju avstå...