Veckans planer

MÅNDAG

Jobb mellan 8:30-17:00. Direkt efter jobbet ska jag göra min bryn och fransar. Det var så länge sedan nu och jag känner att det gör sån skillnad för mig. Speciellt fransarna. Har spikraka fransar som nästan står neråt annars. Med lashlift öppnas ögonen och man ser både piggare och fräschare ut. Lagar lite matlådor på kvällen.

TISDAG

Jobb fram till 17 och sedan en lägenhetsvisning i Göteborg. Mamma hänger med som stöd. Otroligt vad jag är inne den världen nu med bostäder, kvm-priser, räntor, avgifter osv. Får bli en skön löptur när jag kommer hem efteråt.

ONSDAG

Jobb i vanlig ordning och efter jobbet blir det träning. Löpning och egen styrka där hemma. Ska undvika gymmet så mycket jag kan. Max 1-2 gånger i veckan tänker jag och gärna då lite udda tider.

TORSDAG

Morgonträning av någon form, jobb hemifrån för runt lunchtid kommer en fotograf och ska ta kort på min lägenhet. Den ska ut till försäljning. Känns både spännande och sorgligt. Men älskade lägenhet.

FREDAG

Jobb mellan 8:30-17:00 och sedan träning utomhus (hoppas på ok väder) följt av fredagsmys.

LÖRDAG & SÖNDAG

Lugna dagar, inga större planer förutom lördagkväll då det blir middag med två vänner. Annars bara ta ikapp veckan med städ och tvätt i vanlig ordning. Kanske lite familjemys och foto. Vi får se. Har två inbokade visningar på söndagen.to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Vera
,

Kan inte du göra ett inlägg om vad du söker efter för lägenhet, liksom drömmen och saker du prioriterar i framtida lägenhet. Är själv på jakt efter lägenhet i stan och tycker det är så himla svårt...

juliawahlberg
juliawahlberg,
Bra idé!!! Gjort det nu 😃 Tack
nouw.com/juliawahlberg
LouiseEdling
LouiseEdling,

Låter som en mysig vecka<3 Hoppas det går bra med lägenheten

nouw.com/louiseedling
juliawahlberg
juliawahlberg,