Vecka 40 // jobb och Sthlm

MÅNDAG // Jobb ifrån kontoret, 8:30-17:00 som vanligt. Borde röra på mig efter jobbet. Men är både trött och seg efter lördagens festligheter hehe. Vi får se, en promenad hade jag mått bra av. Det får det bli!! Ska planera upp min träningsvecka och laga några matlådor nu på kvällen. Sen kolla på The Bachelor. Bra måndag ändå. Det är kanelbullensdag, kanske ska köpa med en saftig sådan under promenaden. Har inte tålamod eller tid för att baka egna idag.
TISDAG
// Jobb fram till 17:00 och sen blir det gymmet!! En vecka utan (förra veckan var fullspäckad och dessutom lagerflytt, så fick massa träning kändes det som haha) extra kul att vara tillbaka då!
ONSDAG
// Jobb 8:30-17:00, sen har jag bokat in ett pass på gymmet för första gången på Fysiken. Får se om jag kör eget eller hänger på passet. Känslan i kroppen får avgöra.
TORSDAG
// Ska till läkare på morgonen och kolla min häl. Håller alla min tummar för att få en remiss till röntgen, vill så gärna bara veta om det kan bli bra och läka av sig själv och Rehab eller om det behövs operation. Sen jobbar jag från kontoret som vanligt. På kvällen blir det till att packa inför Stockholmshelgen. Ev. träning för kommande dagar blir det vila från det.
FREDAG
// Jobb på kontoret fram till 15, sen kör jag sista två timmarna på tåget upp till Stockholm. Jag och två vänner åker upp för att besöka och hänga med Johanna i två hela dygn. Vilken helg vi ska ha, wow!! Längtat sen i somras då vi spikade helgen. Blir inte direkt mindre taggad av att restriktionerna är borta.
LÖRDAG & SÖNDAG
// Stockholm med tre favoriter!!!!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer