Vecka 38 i text och bild

Hoppas ni har en fin vecka hittills, redan torsdag och snart helg igen. Nästa vecka är det min födelsedag och det kändes som igår senast. Läskigt snabbt hur ett år faktiskt går. Hade ju 25 årsfest förra året och längtar redan till min 30-årsfest, vad hälsosamt :)

Samma dag som min födelsedag, den 29 september försvinner alla restriktioner som är kvar. Vilket sammanträffande och vad galet att dagen är kommen!! Om vi ska fira nästa helg? Det kan ni ge er på.

Men denna veckan har jag inte haft så mycket inplanerat, vilket varit väldigt skönt faktiskt. Kommande helger och veckor är lite mer planerade som sagt med födelsedag och sen även en helg i Stockholm.
Så har laddat batterierna inför det.

Denna veckan så har jag jobbat på i höstrusket, tränat några gånger, ätit Hello Fresh till lunch, publicerat samarbeten, fått hem otroliga jackor från Didriksons som skall fotas m.m. Imorgon ska jag ta en AW med två vänner och sen till helgen får jag se lite vad som händer. Kanske åker hem till Kungsbacka, kanske bara är hemma, kanske träffar några kompisar, vem vet. Min kropp skriker efter löpning utomhus, men det tror jag tyvärr inte att jag kommer göra.

Update efter marathon, snart tre veckor sedan! Kroppen har absolut återhämtat sig och hälsporren känns verkligen helt ok. Skönt :) Men mitt hälben på vänster fot har pålagringar och smärta vid löpning, så den är tyvärr inte bra och har inte varit på väldigt länge. Misstänker operation för att bli helt av med det.....Utan långdistans hade det varit lugnt, men vill ju gärna kunna springa långt lite då och då!! Men jag vet inte, jag bara leker hobbyläkare nu. Vi får se, time will tell. Göteborgs Marathon har blivit flyttat till år 2023, haha. Så jag har tid på mig!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer