Instagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlbergInstagram juliawahlberg

Vecka 3

Har inlett veckan med att jobba hemifrån måndag-tisdag, det finns något gött i att inte stressa upp och kunna dricka kaffet i lugn och ro i soffan framför nyhetsmorgon. Men det är ju inte supergött fem dagar i veckan, det kan jag inte påstå. Därför känns det bra att onsdag-fredag blir på kontoret, och då skall vi dessutom fota en hel del nyheter, så roligt!

Måndag-tisdag blev lite övertid och mycket jobb då vi precis lanserat den nya kollektion SS22, så har suttit och jobbat med nya katalogen och uppdaterat webben med nyheter!
Har fått till en mil utomhus i mörker med bra musik i lurarna, kroppen kändes bra och lätt!? Så skönt, nu är vi på gång. Tisdagen bjöd på ett lättare benpass. Så bra start på veckan med effektivt jobb, mycket sömn och bra träning.

Fortsättning på veckan blir som sagt fotografering och jobb på plats, ska på ett Barry's pass på lördagmorgon och lite kompisgäng på lördagkväll. En bra vecka!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar