Vecka 17

Det är redan vecka 17, whaaaat. Hörde att det är meteorologisk sommar nu för att det varit över 10 grader 5 dygn i rad. Är det verkligen sommar om det är 10 grader på natten, haha nja. Det är vår, inget annat.
Idag började skolan igen, efter 10 veckors praktik. Jag var nästan lite pirrig imorse, som när man kommer tillbaka efter sommarlov när man var liten. Exakt lika lång tid och alla var lite brunare och fräschare haha ;) Så kul att träffa alla igen och vi körde igång med affärsekonomi ganska direkt.
Slutade vid 15.30 och tog tåget hem, åt mellis och tog mig ut på en liten kort löprunda, 5 km och några backintervaller. Benen kändes faktiskt riktigt bra, men har ont under foten/hälen fortfarande. Det är mycket bättre, men fortfarande lite irriterat. Så får ta det försiktigt. Senan under foten som känns överansträngd (hobby-sjukgymnast),

Gick sedan hem till mamma och pappa för lite (läs mycket) räkor till middag. Sedan blev det hockey-final på tv:n. Är rätt trött av någon anledning, så blir till att somna i hyfsad tid idag. Resterande vecka består av skola onsdag och fredag, jobb torsdag och en helt ledig helg.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vad fin du är! 😊
nouw.com/elinm
Linda
,
Hej Julia! Vad är det du pluggar? 😃
juliawahlberg
juliawahlberg,
Jag pluggar E-commerce Manager på IHM Busniess School i Göteborg 😊
nouw.com/juliawahlberg
SofiaRebecca
SofiaRebecca,
wow va fin du är!! hoppas du får en toppen vecka!
nouw.com/sofiarebecca