Varmluftsborste tips - REA

Måste passa på att tipsa er om en produkt som jag kärat ner mig i. Den är på rea dessutom i någon dag till, så passa på!! Det är en varmluftsborste med ett kanonpris.

Den alltså både torkar och lockar/plattar håret samtidigt. Man får med olika munstycken och jag körde på rundborsten och fick sånt där härlig frisörsvall ni vet. Tror säkert ni sett många liknande produkter innan, men som kostar flera tusen, denna ligger just nu på 600 kr och jag tycker det gör jobbet och lite till faktiskt.
So far soo good, så vill tipsa innan kampanjen är slut! Skynda :)

Ni hittar den - HÄR

Ursäkta mina läppar (de var nymålade imorse och jag var för trött för att le), men vaknade upp med det härligaste svallet eftersom jag körde den på kvällen när jag duschat. Blåste med kall luft dessutom, så det inte slits. Bilden till höger är efter en heldag och efter träning dessutom, torrschampo imorgon och jag har en heldag till med fluffigt och härligt svall. TIPS!!
Mitt hår är otroligt tacksamt när det gäller sådant här, men jag är övertygad om att fler kan få den där goa känslan i håret med denna. Värt pengarna!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Vardagsarlighet
Vardagsarlighet,

Snygging ! Kika gärna in min blogg 🙏🏽

nouw.com/vardagsarlighet
Feliciamontan
Feliciamontan,

Tack för tipset! Jag har velat köpa en sån sååå länge nu!😍

nouw.com/feliciamontan