Vardags-känslan

En ok dag på jobbet som ändå gick hyfsat snabbt. Stack direkt till gymmet och körde cardio i en timme. Löpning, PW och crosstrainer - för att inte tröttna haha ;) Det var ett helt ok pass, ser fram emot ett gruppträningspass snart, var nån vecka sedan nu i och med Stockholm. Behövde verkligen endorfinerna!!
Efter träningen så åkte jag hem och fixade en smarrig kikärtssallad att ha till lunchlådor imorgon och på fredag, perfekt. Sen värmde jag min älskade linssoppa och la på en klick créme fraiche, ni måste testa den. Recepetet hittar ni HÄR.
Sen duschade jag och ligger nu i soffan med datorn i knät, mätt och belåten efter soppan. Kollar just nu på En natt på slottet och sen kanske jag avslutar med Paradise Hotel. Imorgon väntar en liknande dag med jobb och träning. Sista heldagen innan vi flyttar till ett helt nytt och fräscht kontor nästa vecka, längtar så mycket till tisdag när vi flyttar in!

Följ mig på Instagram (juliawahlberg) för mer update. Fortsätter att hålla min snapchat privat, men kanske öppnar upp så småningom.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

annahults
annahults,
fin blogg 😍
nouw.com/annahults
PatricciaBergsten