Valencia // strand, vin och tapas

I söndags gick flyget till Spanien och Valencia. Jag, Irma och Johanna vill ta vara på den sista semesterveckan till max. Sol och 27-30 grader med massa strandhäng, sangria och god mat är planen. Så härligt att äntligen kunna få resa igen. Här är det lite restriktoner kvar med mask inomhus och på bussar. Samt att de stänger vid 00:00. Men annars är det ganska lugnt och det känns verkligen under kontroll. Man behöver sjukt nog inte ens PCR test för att ta sig in i landet.
Vi var framme på kvällen, ganska sent, så vi fick egentligen bara och la oss i lägenhet när vi kom fram.

Måndagen och första heldagen i Valencia spenderade vi på stranden. Badade, solade, lyssnade på musik och på sportradion när Sverige gick till OS-final. Så himla kul för dem, jag har spelat med ca 75% av tjejerna som är med, samtidigt som det är lite jobbigt att se så unnar jag dem all lycka såklart och jag sa från första matchen att de kommer vinna guldet med detta laget och med den mentalitet de verkar ha. Håller alla tummar!!!

Efter stranden blev drack vi ett kallt glas vin på balkongen innan vi gick till ett område som heter Russafa i närheten för att avnjuta äkta spansk tapas. Sååååå otroligt gott och extra härligt med ett litet lokalt hak, att få äta deras mat och dricka rödvin till. Älskar detta livet. Älskar Spanien. Älskar mina vänner. Mår så bra.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer