valborg // kubb och rosé

Hoppas ni alla hade en bra Valborg igår!
Det hade verkligen jag, det var lite oklart exakt hur den skulle bli. Vädret var rätt avgörande för oss. Men som tur var så bjöd Göteborg på både värme och en del sol. Så härligt när staden fylls med människor, uteserveringarna är proppfulla, alla parker fylls med filtar, musik, människor och liv. Valborg, vi alla firade att våren är här på riktigt.

Efter skolan som slutade vid 12 gick vi ett gäng till trädgårdsföreningen. Köpte med oss lunch påvägen och satte oss i parken. Jag tog en supergod sallad på Deli som jag varmt kan rekommendera. Köpte dessutom med ett kubb-spel påvägen, kändes givet när det var parkhäng på schemat. Så det blev en heldag i park med både musik, spel, rosé och bästa tänkbara sällskap.

Killarna mot tjejerna i runda 1, gissa vilka som vann :)))

Självklart vann detta gänget ;) Här har ni salladen också, en rejäl portion får man. Finns både färdiga och plocka ihop egen. Jag tog deras färdiga GI-sallad med kyckling, sallad, rotfrukter, dressing mm. Deli vid kungsport.

Sedan körde vi också "Ska vi slå vad" som jag hade med mig. Det är sååååå roligt och varje gång är det några som aldrig spelat som säger "detta måste jag köpa". Och ja, det är så värt att ha !!!

Vid 18 gick vi från ena parken till den andra, till kungsparken. Några hade droppat av påvägen. Men tillslut var vi 5-6 st och allt man behöver är en filt, musik och detta goa sällskap.
När vi testat Kungsparken så blev det lite kallare och då gick vi vidare till en bar i närheten och satte och oss med varsin dricka. Sedan gick vi vidare till Avenyn. Här var jag både trött, hungrig och hade huvudvärk så kände mig mer än nöjd. Såååååå trevlig valborg, fina kompisar man har <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer