Vad jobbar jag med?

Tänkte berätta lite mer om mitt jobb. Jag har en tjänst som kallas Social Media Coordinator. Det innebär helt enkelt att jag koordinerar och har hand om företagets sociala medier. Jobbar tätt tillsammans med resten av gänget på marknadsavdelningen. Vi samarbetar väldigt mycket och därför innebär jobbet en del blandade uppgifter. Ibland fotografering, ibland planering inför en kampanj, ibland posta paket, ibland analysera i Google Analytics m.m. Men framför allt de sociala medierna. Vad ska publiceras, vilka bilder ska vi ha, texter till detta, få med alla kategorier, nå ut till den breda målgruppen, material till Insta-storys, tävlingar, kampanjer, trendspaning och lite konkurrentbevakning osv osv. Det är verkligen superkul och jag älskar att få jobba med sociala medier och marknadsföring. Jag har ingen utbildning utan är "självlärd", jobbar ju extremt mycket med mina egna och har pluggat en kurs om media, journalistik och kommunikation. But that's it. Lär mig väldigt mycket via jobbet och hoppas på att kunna lära mig mycket mer framöver, älskar att få nya kunskaper. Kanske blir någon mer kurs?
Som jag nämnt tidigare så jobbar jag på Shopcorn, som är en galleria på nätet. Vi säljer allt möjligt och det händer väldigt mycket inom företaget. Vi kommer mer och mer i ordning och jag ser fram emot hösten och vintern. Det är spännande att vara med från början i ett hyfsat nytt företag. Det finns mycket att säga till om, man får vara med och påverka och se till så att det blir så bra som möjligt. Men det är också mycket jobb och slit. Både för och nackdelar som med allt annat.
Det är i alla fall väldigt roligt att gå till jobbet när man trivs med sina uppgifter och när man har underbara kollegor. Just nu är jag oerhört tacksam över just detta!!
Kort och gott, jag jobbar med marknadsföring på en e-handelsplats. Där har ni lite om mitt jobb, har ni några frågor så är det bara att kommentera. Kram på er <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

Mathilda
,
Vad tjänar man ungefär på en sådan tjänst?
Maliness
Maliness,
Gud vad kul! 😃 Extra kul att du är självlärd med!
nouw.com/maliness