Vad jobbar jag med?

Nu har jag snart varit anställd i 6 månader på Tell Me More Interiors och mer koll på min roll, känner mig varm i kläderna så att säga. Även om jag tycker att jag lär mig nya saker precis varje varje dag, vilket jag älskar.

Tänkte det kunde vara lite intressant och hör av jag faktiskt gör om dagarna. Min tjänst kallas E-commerce and Digital marketing Coordinator.
Jag har huvudansvaret för e-handeln, både underhållning och främst utveckling. Men jag kommer också att jobba mer och mer med marknadsföring och PR framåt vilket är minst lika roligt.

Några av de uppgifter som jag har idag är bland annat att lägga upp nya produkter på hemsidan, uppdatera leveranstiderna, se till så bilderna presenterar produkterna på ett korrekt sätt, skriva beskrivande produkttexter, sökmotoroptimering, sammanfatta vilka nya bilder vi behöver, redigerar bilder för både webb och marknadsföring, skriver nyhetsbrev på svenska och engelska, uppdaterar bilder på startsida, tar fram utvecklingsförslag så som nya undersidor, nya kategori, nya betalningsmetoder eller bara ser över hela köpprocessen. Jag har kontakt med vår e-handelspartner när något på plattformen behöver utvecklas eller inte fungerar som det ska. Sammanfattar och analyserar siffror och data i Google Analytics, jag har satt ihop SS21 katalogen utifrån den mallen som finns sen tidigare, filmat och klippt ihop en film från shoowroomet, uppdaterat vår digitala synlighet på mässornas hemsidor, planerat och skött en hel fotografering, kört och lämnat produkter för foto och massa mer. Ganska bred roll ändå, men med mest fokus på webb och marknadsföring. Älskar det!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

Hannakarlzzon
Hannakarlzzon,

Låter som ett riktigt bra jobb ju! <3

nouw.com/hannakarlzzon