Vad jobbar jag med

Det har varit en del som frågat mer om jobbet och vad jag gör, hur jag trivs, hur det känns osv. Så jag tänkte att jag samlar det på ett inlägg istället för att svara lite här och där.

Som många av er vet så jobbar jag sedan september på Tell Me More Interiors i Göteborg och min tjänst kallas E-commerce and Digital Marketing Coordinator. Jag sitter på kontoret i Vasa och jobbar med E-handeln och marknadsföringen. Det är en roll som tidigare inte riktigt funnits vilket betyder att jag är med och sätter min egna roll lite. Läskigt men otroligt roligt och lärorikt. Vi säljer alltså inredning i form av sängkläder, porslin, glas, ljuslyktor, kuddfodral m.m. Jag älskar precis allting och det är så roligt och inspirerande att jobba med fina produkter. Det gör jobbet ännu roligare!!

Min uppgifter är bland annat nyhetsbrev, bilder och texter på hemsidan, marknadsföring och publicitet på andra aktörers sidor eller marknadsplatser, bildhantering och redigering, underhåll och utveckling av e-handeln i form av allt från betallösningar och layout till bildnamn och produkttexter. Det är en väldigt bred roll och mycket ansvar. Vilket jag älskar!!

Jag får lära mig mycket varje vecka och känner att jag växer in i rollen och företaget mer för varje dag som går. Mina kollegor och chefer är underbara och jag är så otroligt glad över att få vara just där. Har så mycket driv och vilja till tjänsten och företaget, så det känns helrätt för mig. Otroligt tacksam för möjligheten och jag ser fram emot vad som komma skall.


to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer