Vad har jag gjort!?

Nu ska ni få veta det sjukaste, jag har spontan-anmält mig till..... Stockholm Marathon 2018!!! Alltså nu i år, om knappt 2 veckor!! Vem gör ens så? Det är med skräckblandad förtjusning och jag har nog inte riktigt insett hur långt det är. Eller jo, jag vet exakt hur långt det är. Det är två Göteborgsvarv, alltså 42 km :)) Jag ska ge mig fan på att klara av det och det kommer göra så ont.
Men förstår ni hur häftigt det är att ha genomfört ett marathon!? Nu ska jag bara se till att hålla mig hel och frisk, lägga upp träningen bra och ladda inför den 2 juni.
Målet kommer vara att ta sig i mål helt enkelt. Jag har aldrig sprungit så långt och har inte heller tränat för det. Så det vore dumt att tro något annat, vill inte åt någon prestation eller tid. Och jag har ingen aning om hur det kommer att gå. Kommer jag kunna springa hela vägen? Eller bara första delen? Kommer det att göra ont i benen efter 3 mil? 4 mil? Kommer jag vilja gråta? Kommer jag ångra mig? Jag har ingen aning om hur det är!! Och det är just det som lockar mig. Men jag är ändå väldigt säker på att min kropp kommer att klara av det, på ett eller annat sätt, det måste den göra. Största utmaningen hittills.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

ffannyolsson
ffannyolsson,
gud va kul, lycka till😃😃
nouw.com/ffannyolsson
Vägentillfriheten
Vägentillfriheten,
Åh så kul!! Stort lycka till!😍
nouw.com/vägentillfriheten
Matilda,
åh hoppas det gick bra!
matildastrandberg.myshowroom.se