Vad drömmer jag om?

Jag drömmer om ett liv där jag har ett jobb som inte ger mig söndagsångest, som håller mig driven och motiverad, där jag har en stor och viktig roll. Jag vill känna att jag har mycket ansvar och kunna vara en typ av förebild. Jag trivs inte till 100 om jag inte får ta ut hela mig, alltså där jag bara flyter med och gör vad alla andra säger att jag ska göra. Jag vill kunna vara delaktig, påverka och komma med förbättringar. Att mitt jobb delvis är en del av mina intressen känns också viktigt, att jag alltså brinner för det jag jobbar med. Exakt vad detta är återstår att se, men just nu gillar jag det här med marknadsföring, sociala medier, PR osv. Kanske något inom ett mediaföretag, koordinator, redaktör m.m. Jag vill jobba inom ett känt, modernt och trendig företag, just nu finns de flesta av dessa i vår huvudstad..... Kanske att man hamnar en sväng där. Men jag tror att västkusten alltid kommer vara mitt hem och jag kommer hamna här tillslut ändå.
Innerst inne så har jag nog ändå en dröm om att få ha något eget, fasen vad ballt. Att få ha ett eget företag med kanske typ smycken och klädesplagg, WOW va kul. Daniela Upmark som har Blue Billie och Bxxlgth är ju cool. Jag älskar hennes stil och vad hon byggt upp. FÖREBILD!!
Jag vill ha en stabil och bra ekonomi, eller riktigt bra ekonomi om jag ska vara helt ärlig haha. För mig är pengar viktigt. Jag vill kunna unna mig saker, köpa t.ex. märkeväskor, fina kläder och åka på resor. Jag vill bo fint, äta bra mat och inreda fint, vilket ofta också innebär dyrt, tyvärr.... Jag vill kunna skämma bort mina nära och kära. Presenter, middagar, upplevelser osv osv. Allt kostar så mycket pengar!!! Jag vill kunna leva till fullo och hatar att pengar oftast stoppar en.
Jag vill känna mig säker i mig själv, både fysiskt och mentalt. Veta vem jag är och må bra inombords. Jag hoppas kunna fortsätta träna och äta hälsosamt, att hitta en bra balans som passar mitt liv.
Jag drömmer såklart om att få bo ihop med mannen i mitt liv. Att vi får en massa underbara minnen ihop och leva lyckliga i alla år, haha.... Sen ska jag ha två barn, två underbara barn. Helst en tjej och en kille ;)
Nemen ni vet, jag vill ha den där harmonin och lyckan som man faktiskt känner ibland, jag vill ha den ofta.
Trivas med jobbet, må bra och ha ett fantastiskt umgänge med familj och vänner. Och att alla är friska!! Gud, alla måste vara friska. Hittills är jag så tacksam över mitt liv och jag hoppas att några av dessa drömmar går i upplevelse, jag ska jobba hårt för att nå dit.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Om mig

Gillar

Kommentarer

HannahOster
HannahOster,
Det är superbra med drömmar och mål. Lycka till <3
nouw.com/hannahoster
johannaknoos
johannaknoos,
Det är så viktigt med drömmar och mål! 😊
nouw.com/johannaknoos