Universal Studios Hollywood

Universal Studios Hollywood

Ännu en helt fantastisk dag här i Los Angeles, en sista dag faktiskt, tiden bara springer iväg. Jag och Lukas började dagen med en 8 km lång löprunda längs med stranden, bästa starten på dagen. Efter dusch och ombyte så åt vi frukost hela familjen här på hotellet, det är ganska så simple frulle. Äggröra, gröt och mackor typ. Vi satte oss utomhus i solen, hur underbart? Solen värmer på bra, men vinden är rätt kylig. Idag stod Universal Studios på schemat. Strax innan 11 klev vi in på röda mattan i Hollywood. Hade ingen bra koll på vad som väntade om jag ska vara ärlig. Vi hade köpt express-biljetter vilket gjorde att vi fick företräde i köerna, vilket var guuuuuuld värt. Rekommenderar alla att köpa det, det är värt varenda extra krona. Köade knappt en enda gång.
Vi gick runt massa och åkte de flesta attraktionerna, i alla fall jag och Lukas ;) Det var sååå kul!! Trodde faktiskt att jag hade blivit en fegis, men vågade mer än vad jag trodde haha. Däremot var det färre berg-o-dal-banor än vad jag trodde. Väldigt mycket 3D & 4D turer med glasögon och effekter. Men det var häftigt det också. Vi såg även på några shower, som också var väldigt underhållande. Sen åkte vi "Studio Tour" runt i Universal-området där de spelar in massvis med filmer, man såg ingen live-inspelning så, men man fick ändå se mycket annat. Väldigt häftigt faktiskt!!!
Men annars åkte vi massa olika turer, pausade med en lunch i solen och var väl helt klara och nöjda runt 17.30. Åkte sedan hemåt, vi bor på andra sidan stan och det är så mycket bilar så det var en del kö och det tog oss nog 1,5 timme innan vi var hemma. Vi tajmade in solnedgången perfekt och parkerade därför bilen vid stranden och kollade på den en stund innan vi åt middag på ett grymt ställe i närhetern, Rebel Republic hette det. En helt underbar dag, återigen. Stanna tiden NU.

Harry Potter och kompani!! Med Hogwarts i bakgrunden och även här en åkattraktion.

Hade ingen aning om att det var så mycket mer än bara ett nöjesfält, så bra koll hade jag... Men det är ju en enorm yta för inspelningar och allt som hör till. En hel värld.

På Studio-touren är det massor med uppbyggda hus och ställen som bara används för filminspelningar. Det var intressant att se hur det verkligen går till.

Här var två grymma shower vi var på - Special Effect och Water World!

Jag älskar ju transformers!! Dessa gubbar rörde sig och pratade, så häftigare än vad det ser ut på bilderna :P

Är ju ett riktigt fan av The Walking Dead också. Så var ju såklart tvungen att gå deras zombie-tur, lite besviken. Det är läskigare på film ;)

Avslutade dagen med att se solnedgången vid stranden här vi hotellet på Redondo Beach innan vi åt middag på Rebel Republic. Mycket gott, fräscht ställe och trevlig personal!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

JosephineJuninger
JosephineJuninger,
Coolt, vill också dit 😉
nouw.com/josephinejuninger
fashionbyfanny
fashionbyfanny,
ååh va häftigt, skulle också vilja besöka den platsen nån gång😃
nouw.com/fashionbyfanny