two last days in the states

Hej på er!

Med tanke på allt som händer och hur kaos allting är med Corona-viruset så kommer jag att åka hem redan imorgon om allt går som det ska. Jag bokade biljetterna igår, så allt blir väldigt hastigt och inte alls som jag tänkt mig att avsluta detta äventyr. Men det är bara att gilla läget och tänka på hur fantastiska fyra månader jag haft här. Så otroligt tacksam för allt och alla. De två sista 2 veckor som jag egentligen skulle haft hade inte riktigt varit så händelserika ändå och min oro hade gjort mig galen ändå. Mexico resan är inställd och allt börjar stänga ner här också. Så nu får vi bara hålla tummarna att mina flygningar går bra och inte ställs in.

Igår så tog jag en promenad med Moa och Albin och vi åt supergod tacos till lunch och smakade sedan på en cookie-glass som vi pratat om att testa. På kvällen bjöd vi hit Linn och Johan och hade en liten hejdå-middag med grillat, vin och kortspel. Perfekt <3

Idag har jag tagit det lugnt, tog en promenad med Klara och hängde sedan på stranden tillsammans med Moa och Albin. Snart ska vi äta middag och kolla solnedgången. Har haft två fina sista dagar.
Är redo för min familj och mina vänner där hemma nu!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Hoppas resan gå bra <3
nouw.com/desireekujala