torsdagsupdate

Hej, hoppas ni mår bra! Sitter hemma och ska snart iväg till jobbet.
Torsdag idag och denna veckan går lika snabbt som alla andra. Jag jobbar ifrån kontoret flera dagar denna vecka. Skönt att man har så nära numera!! Trivs helt otroligt bra i Göteborg.

Min träning känns såååå bra just nu, vissa dagar är såklart bättre än andra, men överlag i ett riktigt gött flow. Vilket inte varit helt självklart senaste tiden. Denna veckan har jag planer på att få till ett överkroppspass (check), ett benpass (check), några promenader (check), en längre löparrunda, några intervaller och en padelmatch. So far so good.

Nu blir det jobb på kontoret, torsdag och fredag. Och i helgen ser det ganska lugnt ut, en padelmatch och behöver fixa några småsaker här hemma. Annars får vi se vad som händer :) Hoppas ni har en fin vecka! Snart är sommaren här, det finaste vi har.

Färsk pressad apelsinjuice är bland det fräschaste vi har, älskar det!

Kört lite morgongym, lite lunchgym och lite kvällsgym. Skönt med variation beroende på hur dagen ser ut och hur kroppen känns. Rutiner i all ära, men variation mår man också riktigt bra av.

En kvällspromenad (?), ser ut som mitt på dagen. Åh älskar fasen våren!!

Blev lite sushi till lunch igår, så gott!!

Nya stolar till köket, visst blev det bra?? De kommer från VidaXL och är i skinn och stål. Tycker de gjorde dig toppen med resterande svarta detaljer i köket.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Nathalie
,

Hej!
Vart har du köpt barbordet? Så snyggt!!

juliawahlberg
juliawahlberg,

Hej! Beställde det på Trademax 😊

nouw.com/juliawahlberg