TIRED AS F

Ställde klockan imorse runt 8 för att kolla på OS, herrarnas stafett stod på schemat, tyvärr ingen medalj och tyvärr var det inte ens i nära denna gången.... Har varit nästan lika trött idag som jag var igår.... Känns som det enda jag gjort denna helgen är att ha sovit, vilat, legat i soffan och ätit. Haha, får nästan lite ångest av det faktiskt. Fredagkvällen tog tydligen hårt på mig, trots att det ändå var en lugn sådan (??) men det blev ju väldigt sent och har inte riktigt sovit ikapp de timmarna känner jag + att man börjar bli gammal ;) Blir till att lägga sig tidigt idag och komma igång med både träning och kosten (som jag slarvat med hela helgen) direkt imorgon, men det är inga konstigheter egentligen, det är ju så det är ibland. Ups and downs.
Trots hur seg jag än varit idag så bara kände jag för att jag behövde rycka upp mig och få ut lite skit ur kroppen (alkohol och socker), så jag tog mig faktiskt en lugnare löprunda på 10 km. Vilket var väldigt skönt att få gjort och det kändes faktiskt helt okej, egentligen jättebra med tanke på förutsättningarna.
Så avslutar denna helgen med något gott att äta, Pretty Little Liars och en nybäddad säng. UNDERBART.

Tog med duntäcket ut i soffan imorse, gjorde kaffe och åt massa färskt bröd till frukost. Senare en gröt till lunch, haha. Ja ni hör ju, några timmar i soffan blev det allt. Tur man har OS.

Fräschade till mig, så jag kände mig lite piggare, handlade mat och sprang sedan en mil. En vettig grej gjord denna helgen....

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer