tenta, sommarlov, 5-kamp och Bar himmel

Uppe med tuppen imorse, duschade, åt frukost och pluggade lite in i det sista. Sedan var det tentamen vid 9 fram till 12, men jag var klar runt 11. Det kändes helt ok faktiskt, bättre än väntat. Men känner mig ändå osäker på hur det gick. Kan likaväl vara VG som knappt G. Men tror absolut att jag klarade den, men man vet ju aldrig.
Efteråt så var vi ett gäng som gick och åt lunch innan vi körde 5-kamp på Liseberg. Delade upp i lag på tre st, totalt 5 lag. Så körde vi 5 olika tävlingar där alla fick köra på varje gren. Så himla rolig grej!! Att man inte gör det oftare ändå.

Nöjd med både min och lagets insats, då vi gick vinnande ur dagens kamp!!! Med andra ord en glad och lycklig kväll ;)
Tävlingsmännsiskan, hejhej!
Jag var i vanlig ordning lekledare som lottade lag, höll koll på räkningen, styrde och ställde haha.... vet inte vad det är, men det bara alltid blir så att jag tar på mig det. Gillar väl typ ansvaret och att ha koll eller något. Någon måste ju göra det tänker jag :P

Kolla vilket gäng!! Här hade en del redan stuckit, vi var ändå 15 från början och sedan 8 vid kvällens slut.

Efteråt så gick vi och satte oss på Bar Himmel, satan vad trevligt. En av de trevligaste kvällarna på länge, så bekymmerslöst, glatt och fridfullt haha. Älskar min klass, så många fina människor. Vi sitter där och planerar sommarplaner, resor och allt tillsammans. Sen vet man aldrig om det blir av, men vi planerar i alla fall och just i stunden känns ju allt bara klockrent. Rosé, sol, vänner och Göteborg. Tack för det.

Look at this!!! Finaste, kära Göteborg.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar