Tacos och rödvin

Igårkväll blev det tacos och rödvin hemma hos Kajsa i Göteborg som äntligen är hemma en sväng igen. Alltid lika roligt när ens vänner kommer hem igen efter att ha varit borta ett bra tag. Hela gänget fick catchat ikapp lite, en del att ta igen efter nästan ett helt år ifrån varandra. Så trevligt och mysigt. Uppskattar verkligen sånna myskvällar. Runt 23 rörde vi oss hemåt igen och jag somnade strax efter midnatt. Väldigt trött efter en vaaaaarm arbetsvecka.

Imorse vakande jag strax innan 8 och åkte direkt till gymmet och körde HIIT med brorsan följt av mage och mina rehab-övningar. Har jag sagt att jag varit hos sjukgymnasten med knät? Jag har i alla fall fått några övningar att köra varannan dag och så ska vi se om det kan hjälpa. Troligen är det en inflammation/överbelastning på insidan av knät pga den stora belastningen vid ett marathon. Fick dessutom se att jag faktiskt springer litelite ojämnt med höger och vänster fot. Vilket kan vara (inte alls säkert) anledningen till varför just höger insida tog stryk. Kolla min insta-story så ser ni vad jag menar.

Nu är jag hemma igen efter gymmet och har ätit och städat lite snabbt. Solen skiner och det känns nästan konstigt. Man tar nästan solen förgivet numera. Men det är lite skönt på ett sätt. För då kan man vara inne och inte ha ångest :P
Ikväll ska det dock bli sol, så vi hoppas på det för då blir det kanske lite parkhäng inne i stan med musik och rosé. Men vi får se. Ha en fin lördag!


Det är ändå intressant hur olika alla äter sin tacos. Jag tror min mix och "sätt" är hyfsat unik, utan tomat och majs och inte heller något tortilla-bröd (aldrig gillat det). Jag har köttfärs, gurka, lök och ost + gräddfil och ibland guacamole. Mixa ihop och ät med nachos, helst chilismak. Så gött!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Ser helt magiskt ut!
nouw.com/faronsson