SXS // Sportswear success

I samarbete med SXS//Success Sportswear

Har fått hem några nya träningkläder från SXS, ett grönt set och ett svart set. Jag har storlek M på allt förutom den gröna toppen som jag tog L. De är true to size och verkligen fullpoängare när det gäller passform och feeling. Otroligt sköna och sitter på sin plats. Har använt de till både yoga, promenader, styrketräning och padel redan.

Den gröna färgen är så perfekt. Älskar hur trendigt det är med sportiga kläder till vardags, så man kan gå runt på stan med träningskläder, en kappa och en keps. Skönt och snyggt, älskar. Båda tightsen har en fin passform över rumpan, som nästan formar den lite. De gröna har dessutom en liten ficka för mobilen på sidan. Den gröna toppen har en öppen rygg som en fin detalj och hoodien är cropped.
Dem är verkligen supersköna och jag rekommenderar dem varmt. Höga i midjan och inte genomskinliga är också värt att nämna. De känns som de dessutom är av riktigt hög kvalitet som gör att de kommer hålla längre och inte tappa passformen direkt som jag tycker många andra gör.

Vill ni testa och se om det är något för er kan ni använda wahlberg10 för att få 10% rabatt. Det är både fri frakt och fria returer i Sverige, så det är enkelt att beställa hem och testa.

Jag är 173 cm lång och bär alltså M, som är min vanliga storlek. Ibland L för extra komfort.

Tights - HÄR // Topp - HÄR

Svarta tights - HÄR // Svart cropped hoodie - HÄR

Tröjans material är bland det mjukaste jag har haft på mig faktiskt!!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer