SWEDEN FASHION AND BEAUTY DAY

Vilken underbar, inspirerande och bra dag vi haft här i Stockholm. Vi var alltså på en typ av "mässa"/event som heter Sweden Fashion and Beauty Day som arrangerades av Damernas Värld, Style By, Mama och Veckorevyn. Tillsammans med sponsorer som Lancomé, Nelly, The Body Shop, Twist And Tango, Magnum osv.
Dagen har varit bra, men det var första gången detta arrangerades och därmed fanns det tyvärr en del brister, så som tidsaspekter, utrymmer m.m. Plus att de har hypat eventet som fasen på sociala medier, så jag tror folk hade fått upp sjuka förväntningar. En toppendag, men den får ingen 10-poängare från mig.

Klockan ringde vid 8 imorse för att vara på Pom & Flora vid öppning. Annars får man tydligen ingen plats eller får köa ett bra tag. Tur som det är så bor Johanna 1 minut därifrån, perfekt. Jag tog deras gröt med skummad havremjölk, ugnsrostade äpplen, kardemumma och nötter. Den var magisk!!!

Efter en god frukost så fixade vi i ordning oss för Sweden Fashion and Beauty Day. Fotade lite påvägen, outfitbilder kommer snart!!

Det var så mycket folk och lång kö innan vi kom in... Så de fick skjuta upp modevisningen lite.

När vi kom in drog modevisningen igång!! Rutigt, rött och silver på de mesta, så snyggt.

Sen gick vi runt bland alla montrar och kollade, tog foto i några fotobås, provsmakade glass, fick goodiebags, tidningar m.m. Emellanåt så gick vi till salarna där de hölls i olika typer av föreläsningar och intervjuer om mode och skönhet. Vi lyssnade bland annat på trend talks, att jobba med mode och det fanns masterclass med Lancomé för skönhet och smink + mycket mer. Så inspirerande!!

Pausade med en supergod lunch. Lax med pesto och en broccolisallad med citron och mandel. SÅ GOTT!

Dagen avslutades med prisutdelning av guldknappen och några andra priser. Så härlig dag med min bästa vän!!

Påvägen hem stannade vi och köpte kaffe och satt och pratade en stund. Sen gick vi hemåt och beställde mat på M.O.A.S, en falafel-macka (?) och sötpotatis, det var väldigt gott!! Resten av kväll blir till film och mys. Vi är helt slut. Vilken underbar dag!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer