Sunkissed and salty hair

Vaknade runt kl 10 idag och kände mig utvilad efter gårdagen. Skönt att faktiskt inte vakna vid runt 7-8 som jag ofta kan göra dagen efter man varit ute en sväng. Då är man sedan seg stora delar av dagen och det är ju aldrig roligt. Men idag har jag mått prima och inte varit det minsta trött, skönt. Bestämde mig för att göra en favorit i repris och åkte ut till Finnasand idag igen med mamma. Vi la oss på piren i några timmar och bara njöt av Sveriges FANTASTISKA sommar. Solning varvat med bad, jordgubbar, vattenmelon, crossaint och podcast bjöd dagen på. Jag lyssnade på Biancas sommarprat som var superbra. Har dock ingen aning om hur folk kan gråta till den. Men det är väl jag som är en okänslig människa, haha. Men den var bra!! Så den kan ni lyssna på om ni inte har något för er. Eller till promenaden, podcasts är det perfekta sällskapet under promenader.
Har fått så mycket färg dessa två dagar och äntligen känner man sig lite sommarfräsch. Runt 16 kände vi oss nöja och åkte hemåt. Hade på mig min nya bikini och nya shorts, länkar nedanför. Har storlek M på båda och de är normala i storleken. Bra dag vid havet, återigen.

Bikini - HÄR
Shorts - HÄR

Croissant är bland det godaste jag vet.

Saltvatten i håret <333

Ny blårandig bikini och nya shorts, länkar finns längre upp !!

Västkusten ändå!!! Måste nog ta mig upp till Bohuslän i sommar. Smögen, Marstrand, Kungshamn osv. Det är såååå fint där.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Faronsson
Faronsson,
Ser helt fantastiskt ut!😍
nouw.com/faronsson