Summer 2020

Så otroligt tacksam för denna sommaren, även om den inte riktigt var som den borde eller som man kanske tänkte sig i början av året. Inledde sommaren med en examensfest, otroligt roligt och uppskattat. Fortfarande lite konstigt att åren på IHM är slut och jag har en utbildning och tagit examen. Firade det med både vänner och familj fler gånger, haha. Ni som följer mig vet att jag gillar att fira!

Blev medbjuden till Orust (typ) av Moa och Albin för en övernattning i sommarstugan med middag, rödvin, morgondopp och frukost. Ett dygn som jag verkligen inte kommer glömma. Så mysigt, harmoniskt och trevligt.

Firade midsommar i Smögen med ett otroligt härligt gäng, vi hade 2-3 klockrena dagar. I slutet av juni firade vi Linda som fyllde 25 med grillning och lek. Åkte till Österlen med mamma och pappa. Tre perfekta dagar som jag aldrig kommer glömma. Så tacksam över att jag trivs så bra i deras sällskap. Min bror kan inte alltid åka med på sådant och det är därför jag ibland gör saker ihop med mamma och pappa på egen hans.

Sökte rätt så många jobb emellanåt och tränade en del, ibland mer och ibland mindre. Spelade hyfsat mycket golf, vilket var otroligt roligt. En golftävling med pappa till och med. Försökte passa på att träffa så många kompisar som möjligt, var på husbåtsfest, jordgubbsplockning med Klara, tog massa kvällssdopp med Lukas och Emilia, åkte till Marstrand över dagen med Johanna och massa massa mer.

Åkte till skärmhamn med tjejerna och maxade 2 dagar där. Augusti bjöd på många båtdagar, helt otroliga heldagar med bad, solbränna, grillning osv. Sommaren 2020 har varit lite annorlunda, men ack så bra.

Sommaren (livet) är ingenting utan familjen och vännerna <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

evelinaglad
evelinaglad,

Vi fick iallafall sol ibland 😄💕

nouw.com/evelinaglad