Summary - Weekend nr.44

FREDAG

Slutade lite tidigare, åkte hem och fixade i ordning mig för Out Of Office med tjejerna. Hade inget förväntningar, så blev ändå glatt överraskad. Sjukt underskattat med en tidig utgång, synd det inte alltid öppnar och drar igång så tidigt, haha! Drack drinkar och dansade. Perfekt.

LÖRDAG

Startade dagen med ett eventpass på 90 minuter trots utgången kvällen innan. Klapp på axeln. Men i och med att den var så pass lugn och framför allt tidig så var det inga problem. Passet innehöll 30 minuter av HIIT, CX och Bodybalance. Med andra ord - högintensiv intervall träning (styrka och kondition), bålstyrka och yoga inspirerad styrka och rörlighet. Allt i ett, perfekt.

Resten av dagen spenderades hemma, lämnade faktiskt inte lägenhet och gick runt nyduschad i myskläder hela dagen. Fick dock städat hela lägenhet, vilket var så behövligt och skönt o få gjort. Kollade massa avsnitt av Prison Break som jag kollar på för andra gången nu. Brukar inte se saker flera gånger, men PB är så jäkla bra. Fick såklart bli popcorn. Gick och la mig redan vid 22.

SÖNDAG

Söndag och sovmorgon! Satte mig i soffan framför nyhetsmorgon och med frukosten i knät. Det blev massa yoghurt och granola. Älskar fan yoghurt och granola, kan äta till frukost, lunch och middag, haha.
Favoritlåt just nu - En dröm med Aleks. Satte på denna samtidigt som jag gjorde mig iordning för dagen. Behövde komma iväg på några ärenden.

Var på kungsmässan en liten stund, kollade runt lite. Köpte en T-shirt på rean för 50 kr och köpte första julklappen.... Det var inte tänkt så. Men rabatten och produkten var perfekt. Älskar när det händer.
Har haft några riktigt bra hårddagar nu det senaste. Behövligt, då det inte känts alls bra det sista...
Trivs toppen i mitt mörka hår!

Eftermiddagen innebar helgens andra eventpass på 90 minuter, denna gången bodyattack och HIIT med grymma Fransisca och Carolina!! Svettfest kan jag lova. Sen blev det matlagning inför veckans luncher i vanlig ordning. Ska duscha nu och sen hoppas ner i sängen. Redo för en ny vecka.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Helg

Gillar

Kommentarer