Studentfirande X2

Hej på er <3
Hoppas ni haft en bra fredag. Det har jag verkligen haft !! Startade dagen med lite träning i förmiddags. Det blev kaffe, följt av en promenad i 45 minuter och sen frukost. Fixade i ordning lite här hemma, ni vet, det finns alltid saker att plocka eller städa i ordning. Sen blev det Tabata i 30 minuter, på golvet och med en matta + gummiband. Tänkte sammanfatta denna effektiva träningen i ett separat inlägg. Kanske redan imorgon, vad tror ni om det?
Efter en halvtimme av svett så duschade jag och gjorde mig i ordning för studentfirande x2. Återigen bjuds det på sol under studenten och återigen får jag ångest över hur kul det var att ta studenten och att man aldrig kommer att få uppleva det igen..... Men vad jag älskar stämningen som är runt om i hela staden varje år, just under denna dagen.
Vi var först på Aranäs Gymnasiet och kollade när Albin sprang ut, grattade honom och var där en liten stund. Sedan cyklade vi bort till Elof Lindälvs Gymnasium där Emilia sprang ut. Så fick vi träffat och grattat henne också! Sååååå mycket glädje överallt. Jag älskar det!
Efter utspringen cyklade vi till torget och ställde oss och kollade på massa flak som åkte förbi. Vi hade tur med att se både Albin och Emilia, kul!! Sedan var det raka vägen till studentmottagningen, först hos Albin med massa god mat, dricka, sol och presentöppning. Sedan till Emilia med lite mer mat, rosé, tårta, sång, kaffe och kubb. Himla trevligt!!
Grattis till er båda, hoppas ni haft och har en bra dag/kväll. Det är ni värda! Alla ni andra studenter också <3 GRATTIS

Gustav, Lukas, Albin och jag. Barndomsvänner som vi umgåtts så mycket med genom alla åren. Även en del resor!

Grattis Albin !!!

Grattis Emilia !!!

Studentfirande = matbuffé. Inte tråkigt!!

Hur fina är de inte? :')

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer