Stockholm weekend coming up

TORSDAG
Åker upp till Stockholm på eftermiddagen och får äntligen hänga med min bästis igen, i tre HELA dagar!!
Planerar att plugga på tåget upp, väl framme vid 18 så tar jag nog en voi till lägenheten och sen äter vi middag och ser på när Frölunda vinner SM-guld!! Perfekt.
FREDAG
Johanna jobbar, så jag har en dag själv i huvudstaden Ska träna och gå runt på stan tänkte jag. Möter upp Johanna när hon slutat på en AW. Dessvärre ser inte vädret ut att bli uteserverings, men vi får la se. Efteråt så har vi bokat bord på Asian Post Office. Blir nog inte en sådan sen kväll.
LÖRDAG
Frukost tillsammans och sen fixar vi ordning oss för att förmodligen gå på Mister French dagsfest. Är väl där mellan typ 14-18 och efteråt skulle jag gissa på att vi kommer dra hemåt och känna oss nöjda, haha. Men man vet aldrig!!
Så satsar på middag och lördagsmys med popcorn och Netflix!!
SÖNDAG
Här blir det en lång och god frukost, antingen hemma eller ute nånstans. Säkert ute nånstans :P Sen tar vi säkert någon promenad och en sväng till gymmet är planen. På kvällen ska vi på bio!!! Får se vilken det blir. Kvällen blir lugn och måndag morgon åker jag hemåt igen. En långhelg i Stockholm, ser fram emot det så mycket <3

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

MissJohansson
MissJohansson,
Låter som en helt fantastisk fortsatt vecka! <3 KRam!
nouw.com/missjohansson