Stockholm Pt 1

Åkte upp till Stockholm i fredags för att hälsa på Johanna. Var framme runt 16:30 och vi landade hemma hos henne för att sedan ta oss ur på stan en sväng, det blev lite bubbel och chark på Rörstrandsgatan. Himla mysig gata med massa restauranger. Sommarvärme och så härlig feeling!!

Lördagen inleddes med en kort promenad till Hemköp för att handla lite frukost så som nybakade frallor och jordgubbar. Vi tog med oss detta och kaffe till klipporna och bara myste där med musik under förmiddagen. Så skönt att inte ha några måsten eller stressa iväg till massa saker. Kungsholmen är så fint!!! Vi gjorde oss sedan iordning för att åka in till stan för en sen lunch på Hallwylska, tog deras röding med spetskål som var otroligt god. Men personalen var så otrevlig??
Skulle typ inte ens rekommendera pga just det, kändes bara som vi var till besvär. Även om stället är mysigt och maten var god.

Tror stället hete non solo bar som vi satte oss vid, längs med gågatan och bara kollade på folk. Älskar att kolla på folk.

Tofflorna är från Berhska!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

evelinajosefines
evelinajosefines,

Gud vilka mysiga dagar! 🥰

nouw.com/evelinajosefines
alicenordgren
alicenordgren,

Älskar din outfit på första bilden😍

nouw.com/alicenordgren