Stand Up Komiker

En skön dag på jobbet som gick hyfsat fort, kunde gå tidigare idag vilket alltid är skönt på fredagar. Hann därför med en löprunda på 8 km i det friska och kyliga vädret. Nästa vecka visar -20 grader här på västkusten, hur sjukt är inte det? Kommer väl säkert inte bli riktigt så kallt, men att prognosen ens visar de siffrorna känns overkligt... Men kallt lär det ju bli i vilket fall. Prepare yourself.
Efter en bra runda så duschade jag snabbt och cyklade sedan till Pinchos och mötte upp mamma, pappa och farmor. Vi åt god mat, jag tog svamprisotto, sötpotatis pommes, skaldjursgryta och stekta räkor. Så gott!!
Sen gick vi till Kungsbacka Teater och kollade på Stand Up med Peter Apelgren. Så vad tyckte jag om det här med Stand Up? Det var helt ok. Jag skrattade, men absolut inte till allt och absolut inte superhögt ;)
Så det var kul, men inte mer än så. Jag kommer absolut gå på det någon mer gång, men kanske när man är lite äldre, hehe. Förstod väl kanske inte allt det roliga om jag ska vara ärlig. Däremot hade jag aldrig tvekat på att gå om det vore någon som jag känner till lite mer sen innan, typ Björn Gustavsson!!
Nu blir det fredagsmyyys. Underbart med helg!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer