Sprang mitt egna halvmara-lopp

Den 15:e mars innebar egentligen San Diego Half Marathon. Men som ni vet blev det inställt. Jag skulle genomföra mitt egna ändå. Så klockan ringde runt 8 och jag åt lite frukost och drack kaffe och gav mig sedan iväg strax efter 8:30.
Räknade med att det skulle ta lite längre än vanligt. Dels för att det är så otroligt mycket tuffare att springa själv, men också för att jag känt mig lite förkyld och haft ont i en häl. Så 1 timme och 49 minuter senare visade klockan på 21 km. Mycket riktigt, sämre än vad jag presterat på lopp. Men oj vad jag stolt jag är att jag tog mig runt, att min kropp orkar, att jag är stark mentalt och jag nu kan ta med mig medaljen hem med stolthet!!

Den sista spurten så sprang jag mot mina vänner som stod med målsnöre, musik, skumpa, hejarop, medaljen, vatten, banan och allt som behövs vi en målgång. Jag vann loppet och det kändes så bra ;) Nemen ärligt, hur fina är dem? En sådan "liten" grej som betyder sååååå sjukt mycket för mig. Evigt tacksam för den målgången, de gjorde så att jag fick ett bra minne från det inställda loppet!

Asså ser ni målsnöret, skumpan och högtalaren!? De hade fixat den perfekt målgång vid havet. Allt jag behövde! Hur kan jag ha så fina vänner <3

Efter målgången hoppade jag såklart i havet, uppfriskande om något!!

Här spenderade vi en del av kvällen. Sushi, massa skratt och en solnedgång. MAGISKT.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Så bra gjort av dig! 😃 <3
nouw.com/desireekujala
malinhardstahl
malinhardstahl,
hedvigliljeroos
hedvigliljeroos,
Heja dig! och jag dööööör vad mysigt det ser ut på stranden!!!!
nouw.com/hedvigliljeroos
Emma Engström,
Heja, heja dig alltså!! Så grym <3
nouw.com/emmaengstrom
vardagsinspo
vardagsinspo,
Så grymt att du genomförde det trots att det blev ändrade planer! och så fina vänner att ha 😍
nouw.com/vardagsinspo