Sparar till resor

Jag har under de senaste veckorna funderat lite på vad jag vill göra framöver. Jag har alltid sagt att jag vill resa. Men aldrig riktigt känt mig redo. Jag har varit och är alldeles för bekväm och trygghetsberoende. Men jag VET att jag kommer att ångra mig om 10 år, om jag aldrig vågade.
Så NU känner jag det, det är på riktigt, jag vill verkligen uppleva. Jag vill se världen. När ett år har gått och man sammanfattar det, då är det ju faktiskt resorna man kommer ihåg, eller hur? Man tar ju med sig de resten av livet och oj vad betydelsefullt det är.

Såhär ser min plan och dröm ut just nu. Observera att den kan förändras lite.
Till hösten vill jag åka till Afrika för att volontärarbeta. Ja, ni läste rätt. Jag vill betala pengar för att få jobba i ett fattigare område. Fatta vilken upplevelse. Att få hjälpa till, få lite perspektiv på livet och fyllas med glädje och skratt. Jag tänker mig ett barnhem/skola i Tanzania. Wow vad häftigt det hade varit. Inget är bestämt till 100 %, men det lutar verkligen åt detta. Så i år ska jag spara pengar till resor. Till hösten och/eller nästa vinter. Hade gärna sett lite paradis i Asien, fått uppleva Nya Zeeland och spendera tid i Australien också.
Så japp, 2018 är året jag sparar på riktigt. Till något viktigt och betydelsefullt.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer