Sommarstuga, rödvin och filtar

I fredags åkte jag upp till min kompis sommarstuga i Högås Kärr vid Orust. Det är alltid sådant lugn vid sommarstugor, som man bara älskar. Försöker övertala mina föräldrar varje sommar att köpa någon sommarstuga på västkusten och jag kommer kämpa vidare ;)

Jag kom dit runt 17:30 och de hade redan förberett middagen. Vi öppnade en flaska vin och satte oss på altanen med en fantastisk utsikt. Jag, Moa, Albin, Linn och Johan. Plus tre nya ansikten,.
Sedan blev de middag, kvällsdopp och mer rödvin. Himla trevlig kväll som tog slut vid 02. Så mysigt att hänga med lite vänner från USA igen. Oj vad jag gillar sånna här kvällar.

Dagen efter så vaknade jag upp runt klockan 9, så mysigt att vakna i samma hus som Moa och Albin igen. Vi bodde ju ihop i USA, så det kändes lite nostalgiskt faktiskt. Drack kaffe på altanen i solen medan havet glittrade nedanför. Sedan tog vi ett härligt och friskt morgondopp innan vi åt frukost i solen. Hur perfekt morgon, jag orkar inte. Var sedan tyvärr tvungen att åka redan runt 12.

Men vilket härligt dygn med så underbara vänner!

Utsikten, lugnet, lukten, atmosfären, ALLT.

Det här rödvinet är så gott, recommend.

Huuuuuur fint!?!?

Här kan man dricka ditt morgonkaffe en solig lördagsmorgon.

Morgondopp i ett klart vatten och helt vindstilla. Magi.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Johannagrahn
Johannagrahn,
Men gud så mysigt 😍
nouw.com/johannagrahn