sommarhelg 2.0

Vilken dunderhelg jag haft!! SJUKT. Inleddes i fredags med fyrverkerier för att Göteborg fyllde 400 år. De sköt dels i Frihamnen så min balkong hade nästan första parkett, otroligt fint och så varmt ute så satt bara med en filt och myste på balkongen.

Dukade bordet fint under fredagkvällen också för att slippa fokusera på det lördagmorgon. Eftersom hela lördag morgon blev till att förbereda inför kvällens middag. Vi skulle köra en heldag med 3 olika stopp varav min lägenhet var sista stoppet.

Sommaroutfit! Åh älskar att gör mig lite extra fin på sommaren. Det är något speciellt med det. Allt är från Gina Tricot förutom skorna som är från en liten butik på Marstrand, minns inte namnet. Man föår världens skoskav, rekommenderar ej ändå ;)

Första stoppet hos Jessica var det Italienskt tema, så hon bjöd på hemmagjord pizza och hemmagjorda focaccia bland annat. Så gott!!

Stopp nummer två blev hos Wille, där hängde vi på takterassen och drank drinkar och en riktigt sommarshot. Med massa härlig musik också såklart. Sååååå underbart!!

Kajsa <3

Sist men inte minst, tapas/plock hos mig vid 19-20 tiden. Bjöd på lite blandat som baconinlindade dadlar, melonsallad, chark och ost-bricka, mangosalsa, frukter, ugnsrostat bröd med getost och honung.

Så det blev en klockren heldag och har alltid så roligt med dessa!!! Längtar liksom redan till nästa gång?

Under söndagen så städade jag undan, åt glass och frukt och la mig i solen nästan hela dagen. Riktigt skönt att verkligen inte göra någonting för en gångs skull.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

Mia
,

Var är dina fina beiga sandaler ifrån ? Tack för en super bra blogg med massor av inspiration . Ha en fin dag