Sommaren 2017

Här kommer en liten sammanfattning från sommaren. Brukar alltid gör en sådan här och det är alltid roligt att scrolla igenom och se vad för typ av sommar man haft.
Helt ärligt så har denna sommaren inte varit den bästa. Anledningen, vet faktiskt inte (?). Men jag känner att jag inte mått sådär 100, inte hittat på så många saker som jag egentligen kanske velat, inte riktigt haft någon sommarkänsla här hemma i Sverige. Men två härlig resor räddar min sommar helt klart.

JUNI

Juni månad gick så snabbt. Och det kändes knappt som om sommaren hade börjat. Jag hade längtat till juni ganska länge eftersom Lukas (min bror) tog studenten. Jag såg fram emot att fira honom tillsammans med resten av gänget. Det var härligt med några dagar i Ljungby. Dessutom var det fint väder och vi kunde äta glass och träna lite utomhus. Vi stannade några dagar och kollade även på deras studentbal. Han var så fin!!

Mysigt balkong-häng med vin och popcorn (vi åt mängder av popcorn) på min nyinglasade balkong.

En solig eftermiddag tillsammans med hela familjen spenderades på Liseberg. Det blev 5-kamp och popcorn!

I mitten av månaden fick jag nytt jobb, som Influenceer Marketeer på Shopcorn. Så nöjd och glad över den möjligheten och de var några intensiva veckor i början. Någon vecka senare så åkte vi ner till Sallebacka för att spendera midsommarafton på Erikas sommarställe. Det blev kransfix, grillning och mys på kvällen. Dagen efter åt vi en god frukost och tog en långpromenad i strålande sol, det var så underbart!

Månaden avslutades på en AW på Port Du soleil med mina underbara kollegor och nyfunna vänner!

JULI

Juli inleddes med helgjobb för Daisy Grace. Hjälpte till med deras utförsäljning här i Göteborg tillsammans med Johanna. Det var kul!!

Blev en sväng på Bar Himmel efter jobbet en dag. Oj va härligt och underskattat det är att lyxa till det ibland på en vardag. Sommaren är ju underbar.

Tog vara på en sommarkväll med grillning, skitsnack och allt annat som hör detta till.

Mitten av juli innebar en vecka på Rhodos med mamma. Oj va härligt att komma iväg och inte tänka på något. All inclusive, strålande sol varje dag, lite träning och allt som hör semester till. LOVE IT.

Mellanlandade en dag hemma i Sverige innan jag och brudarna åkte till Irmas lägenhet i Valencia. Superhärlig vecka! Nybakat bröd varje morgon, nachos till lunch, utgång, shopping, topless, middagar, sol och bad, löprundor och promenader i parken. Underbart!!

En "I love monday - kväll " där vi hade riktigt roligt. Jobbdagen dagen efter var såklart inte lika rolig....
Men vinet, popcornen, sällskapet och dansen var så värd det.

AUGUSTI

Sen blev det kräftskiva eller snarare räkskiva. En sjukt trevlig kväll med några gamla klasskompisar!!

Mycket jobb, bland annat inför och under Way Out West. Några eftermiddagar och helgdagar som spenderades på stan också. Fina Göteborg.

Fick även in årets första topp i mitten av augusti, så illa.... Två kvällsdopp blev det! Ena gången efter en härlig löprunda. Det blev några andra sköna kvällsrundor under månaden.

Det blev några intensiva och extremt lärorika dagar i Stockholm och på Formex. Många möten med stora rätt företag och en och annan god frukost ;) Mycket jobb förövrigt under augustimånad.

Den 26 augusti var det dags för midnattsloppet. Som gick bra! Ingen megaprestation, men riktigt kul var det!

En hejdå-middag på en helt vanligt tisdag med nästan hela gänget. Kajsa drar på äventyr igen och vi andra blir kvar här hemma... Mysig middag med otroligt god mat på Nonna.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer