Som en semesterdag

Jag antar att jag älskar livet här för allt känns så mycket likt semester. Som sommaren hemma när alla är lediga vecka 29. Framförallt på helgerna då, eftersom jag jobbar annars. Men även vardagarna tar man ju vara på mer. Igår hade vi en perfekt lördag, som kändes som semester på riktigt. Strandäng, vänner och fest.

Vi åkte till Windansea Beach efter frukost och hittade en en egen liten strand (hur perfekt?). Vi låg där i några timmar innan vi blev sugna på lunch. Tog en kort promenad till La Jolla och The Taco Stand. Har ätit där innan och det var bland det godaste någonsin!! Så har längtat efter att få åka tillbaka ;)

Efter att ha köat i över en timme (!!) för denna burriton så satt den så jäkla gött. Hur galet att de har en lång kö utanför varje dag. Jag tog samma burrito som senast med räkor, avokado, ost, sallad, sås. Såååååå god!

På kvällen bjöd vi hem några vänner till oss och vi var nog tillslut kanske 15 stycken. Drack och spelade spel. Sedan stack vi ut till Moonshine i Pacific Beach och dansade. Hade en sååååå rolig kväll!

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer