Solsken och skidåkning

En sista skiddag i Sälen. Vi bestämde oss för att åka till Lindvallen. Det var hundra år sedan jag var där och åkte senast. Skidåkningen var faktiskt bättre än vad jag kom ihåg det. Roligt med variation! Dessa tre dagar har jag ju hunnit åka i Hundfjället, Tandådalen och Lindvallen. Vi blev bjudna på lunch hos några släktingar som bor i Lindvallen och åkte sedan lite med dem efter lunchen. Precis när vi ätit klart så sprack vädret upp och äntligen fick vi se soooolen. Vad mycket det gör ändå. Solsken, -10 och massa snö. WOW.
En väldigt bra skiddag. Efter några timmar i backen så åkte vi hemåt stugan. Städade, packade och åkte sedan hemåt Kungsbacka igen. Vi kom fram till att det var det bästa med tanke på J-VM finalen som spelas kl 02. Då kom vi hem lagom till den och slapp köra trötta imorgonbitti.
Haft 3 underbara dagar i Sälen med mamma och pappa. Oj, vad tacksam jag är över stugan där uppe. Mår som bäst där.

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

Gillar

Kommentarer

juliaross0
juliaross0,
Vilka underbara bilder!😍
nouw.com/juliaross0
SaraHHSofie
SaraHHSofie,
Åh, det ser helt fantastisk ut!! Har heller ikke stått på ski på en stund, men håper å få det til i løpet av vinteren 😊 Finnes ikke noe bedre enn hyttetur på fjellet med venner og familie <3 Ha en fin helg, søte du!
nouw.com/sarahhsofie
bolander
bolander,
Wow vad snygga bilder! Jag blir så sugen på kyla, haha <3
nouw.com/bolander
gemensam
gemensam,
Men åh, cravingen efter skidor och snö stillas ju inte direkt av dessa bilder. Så fina!
nouw.com/gemensam