Smoothie Bowl - Mangodröm

Denna dag blev oväntat bra. Att få umgås med några favoriter och plugga tillsammans i solen och äta bullar till eftermiddagskaffet en vanlig torsdag i maj, det är kvalitétstid.
Som ni säkert förstått eller vet vid det här laget så är vi inne på slutspurten av hela utbildningen, vi är snart klara med sista kursen och vårt examensarbete. Redovisning nästa fredag och sen tar jag examen!! Galet.

Efter att ha spenderat dagen på Rebeccas balkong i Partille åkte vi hemåt runt klockan 16. Jag åt mellis här hemma innan jag tog på mig löparskorna och tog en runda på 7 km i eftermiddagssolen. Sprang en del i skogen och det är verkligen något extra, borde göra det mer. Det är harmoniskt på en annan nivå.

Gjorde några yoga-övningar på balkongen för att stretcha igenom kroppen innan jag tog en skön dusch. Avslutade dagen med lite extra hudvård, min favorit smoothiebowl just nu och lite balkonghäng i kvällssolen. Fylld med energi, kärlek och lycka. Vad bra man mår av solen, vänskapsrelationer och träning.

Mangodröm
1 banan
1 ägg
fryst mango
kokosmjölk efter önskad konsistens
kanel

to make each day count

See more at my - INSTAGRAM

  • Postad i: Vardag

Gillar

Kommentarer

Desireekujala
Desireekujala,
Mmm såg riktigt god ut!
nouw.com/desireekujala
Johannagrahn
Johannagrahn,
Skogsrundor är verkligen de bästa, så harmoniska ❤️
nouw.com/johannagrahn